Věř, že jednou vyhraješ. A když ne, tak nezoufej, je nás víc co nevyhráli. I tak můžeš zažít nečekané.
20.09.2009 21:49:00 | Zasr. romantik
Otázkou je, zda byl ten dovětek o prohrání sázek nutný, já tvrdím, že ne zcela nezbytně, zanechalo by to takovou otevřenou bránu, kterou by si každý prošel sám, avšak dílo bylo napsáno (a dobře napsáno), taže pitvat přestávám celkově s výsledkem spokojen.
20.09.2009 11:42:00 | CorrimsonTom