Ryba
Půllitrem piva mi proplouvá ryba,
se skleněným okem nebo je to snad duhová kulička?
Roním slzu .. piva mi stále více ubývá,
a kde bude plavat ta moje rybička?
Už ji vidím - plácá se na dně,
umře či dožije se rána moudřejšího?
Sakra, její osud snad spočinul na mně?
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CorrimsonTom
Komentáře (0)