Píšu po kapkách....
Anotace: /píšu po kapkách/
pišu po kapkách
Jak můza slova splete
nic neříkej,
můj obrácený světe
jen obraz ticha
prázdný rám
jen v tom rád zůstávám
tak jako děti v pohádkách
a dospělí po(hádkách)
sudá nebo lichá
pouta pravdy
pouta lží
pouta snu
co jen stráží
co jsou tak snadný
mám tu svou další baseň
v proměně stínu
ve dnech hradby mlčení
co křídla nemění
je tak plachá
jen pouta pravdy
jen pouta snů
za stěnu,
co dá se snadno jít
je jako můza
můza co uplétá
ze slov,
křídel ulepená
tiše dýchá
jen já sám
s ní usínám....
Přečteno 315x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, Juraj Hrom, subrtka, Bíša, Jiparo, Mbonita, Zefi, WAYWARD, Zasr. romantik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)