Mrtvej brouk
Nemohu dýchat
nemohu vstát
Ty stále říkáš
že máš mě rád
V horečce blouzním
Snažím se žít
Jen nepodlehnout
za tebou jít
Dáváš mi sílu
však ubíjíš
malinkou vílu
jenž hledá skrýš
Malého brouka
který mi dal
naději v koutcích
úst rozepsal
bláznivý úsměv
v letargii
lásky života
snad i smrti
Přečteno 289x
Tipy 23
Poslední tipující: Boudicca, enigman, hašlerka, WAYWARD, Mbonita, Flamy, Tomáš Přidal, Psavec, Isquieasuus, Prokešová, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)