víla
Anotace: zvedla jeho slzu...
Zmatek utichl a vytratil se den.
Obloze vládl měsíc.
A víla vplula na noční louku.
Jako hvězdy na nebi.
Tančila.
Ve tmě.
A v rose.
Která ubila stébla.
Až k samotné zemi.
Se odrážela její přítomnost.
Jako v tom minulém snu.
Když uzdravila jednoho muže.
Sehla se k jeho bolesti.
A zvedla mu slzu.
Která vyplavila jeho trápení.
Na tento svět.
Oba na ní pohlédli.
A ona řekla:
Je nádherná...
Přečteno 681x
Tipy 23
Poslední tipující: jondys, Philogyny1, Dreamy, Pevya, Churry, Íá, enigman, WAYWARD, Mbonita, zelená víla, ...
Komentáře (11)
Komentujících (8)