Anotace: Takhle nějak beru svůj život. Snažíte se mermomocí žít po svém, ale vždy přijde někdo, kdo Vás zatáhne do Davu... Je to předem prohraný...
No, rozhodně zvláštně napísaný...
17.11.2005 21:33:00 | Králík
No ze záčátku se mě to moc nelíbilo ale pak to bylo mooc hezké.:)
17.11.2005 21:25:00 | temnezakoutimojiduse
Dobře se mi Tvoje dílo četlo. Víš, člověk si utváří život sám, a sám také musí vědět, co muže, musí a koho si k tělu připustí. Prožívám dost krušné chvíle, a tak mám pocit, že život se mi ubírá úplně jiným směrem, než by měl, věřím ale, že to brzy přende ...
17.11.2005 15:17:00 | NikitaNikaT.
To sem tedy rada ze to neni naprosta pitomost...i kdyz se mi teda nezda mno...
Maya70
17.11.2005 11:53:00 | mistake