Podzimní
Když se do života rozleje podzim
je to jako med
ne sladký, ale žlutý, hustý a lepkavý
a den za dnem za dnem šustí
jak spadaný listí
který venku chroupe pod nohama
když se vracím pozdě domů
a je mi špatně už jen z alkoholu
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
Komentáře (1)
Komentujících (1)