Dešťové zrcadlo
Vrásčitá tvář
odráží se v zrcadle rozbitým,
na stole otevřený snář,
dej sbohem snům na míru ušitým.
Ty vzpomínky zmokly
a teď zrezavěj,
slaný doušky polkly,
ale stále jsou a vyprávěj.
Vzdej hold zbabělcům,
jenž sílu nemají,
vzdej hold umělcům,
kteří inspiraci z touhy skládají.
Každý je sám,líně zbloudilý,
čest a ctnost dávno jsme ztratily.
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
Komentáře (1)
Komentujících (1)