Le(s)t
Anotace: Poeta nascitur, non fit.
Než půjdu do nebe,¨
umyju své vlasy,
oholím tělo,
zkontroluju dech,
tlukot srdce,
at jdu čistý,
mezi anděly,
hluboko v srdci,
zakousnutý,
do křídel,
kurtizán,
za slova z básní.
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Egretta
Komentáře (0)