Cesta života
Anotace: Když půjdeš cestou...
Tvoje cesta propojí se
s cestami různých lidí.
Jentak cesty nemění se,
každý se ve své cestě vidí.
O svou cestu bát se nemusíš,
nic se jí nestane.
V pravou chvíli však vytušíš,
kdy se dál linout přestane.
Když potkají se dvě duše spřízněné,
není důvod k obavám.
Důvod je v lásce,lidmi většinou vysněné,
jak často o ní slýchávám.
Nechej se svou cestou vést,
neber cesty jiným.
Tvá cesta nemůže se nikdy splést.
Každý den to vidím.
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, MalaIzis, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)