Flowers
Opouštím tento svět
Nezadrží mě ani svazek vět
Které vysloví osoba mi blízká
Ach, jak se mi stýská
Po dobách už zapomenutých
Po lidech trochu vyšinutých
Po ohni i po trávě
Jal jsme žili zdravě
A bez žádných starostí
V květinové éře blízkosti
Chtěl bych znovu být
Abych věděl, že mohu žít!
Komentáře (1)
Komentujících (1)