Anotace: Znáte ty pocity,když si chcete připomenout krásné chvíle ve Vašem životě :-)))...i když se s nimi vynoří i ty méně šťastné...
Děkuji za milé komentáře ,vždy potěší :-)))...a pravda Veliká,že ve dvou jde vše líp :-)))
04.10.2009 18:52:00 | Sweet KiWi
Krásná...nostalgická, nadějeplná..když se má člověk o koho opřít, dějou se zázraky..
01.10.2009 10:53:00 | Hazentla
upřímná a otevřená báseň..je dobře, že jste na to dva,držím vám všem palce. Moc ! ...ST !
29.09.2009 22:01:00 | Házté
je v tom, jedna kouzelná ingredience výjimečného umění... a totiž... opravdovost, což umocňuje vše v básni obsažené.
hodně štěstí! :)
25.09.2009 00:36:00 | blue
Snažíme se o naplnění Našich snů a představ,děláme pro to možné i nemožné.....ovšem někdy zasáhne něco,co člověk nemůže ovlivnit-nezbývá pak nic jiného,než-li se smířit a žít dál....nikdy nevíte co přinese zítřek a já věřím,že jen to Hezké :-)))
24.09.2009 17:05:00 | Sweet KiWi