Je to brutální.
Já jsem v 15 taky občas psával takové sebedestruktivní básně....Zajímavé, že je ten věk takový.
Hlavu vzhůru. Měj se. AhoY (=
19.11.2005 19:23:00 | Ahimsa
Co to? Ňáký děsně pesimistický!!! :-) To jako nejni zápor, jenom konstatování toho, co jsem z toho njíc vycejtila. Ale jináč zajímací. A taky dík za komentíky :-)))
17.11.2005 21:28:00 | Králík