Motýlek
Anotace: Kdo ví, co znamená žít?
Na louce barevné
Motýlek sličný,
Brouzdá se rosou,
Křídla vodě si máchá
A diví se,
Proč vzlétnout nemůže.
Motýlku, počkej na slunko,
Vysuší vlhkost s tvých křídel!
Pak budeš zase létat,
Nektar sosat a pyl sbírat!
Někdy si i já připadám
Jako motýl s vlhkými křídly.
Můžu si však dovolit čekat na slunce?
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Mrtvý květ, sinoraLee, F.i.L, Fenceless
Komentáře (2)
Komentujících (2)