Triky Piků
Anotace: kdo si vytáhne černého Petra v naší hře vyhrál
Jantarová panna ztrácí
dlouhé vlasy v inspiraci
černý Petr rozdal karty
s štěstím přilepeným na rty
Královna už s jiným Králem
proletí se tiše bálem
postřílejí káry, kříže,
jen srdce pak tepe blíže
V rytmu valčíku a číší
Hitler hledí na svou říši
pohled prázdný, mysl tiká
s Rabi Löwem si v rohu vyká
Bez teček a otazníků
je hra plná odpadlíků
kdo vyhrál, už nevěří,
zvykne si na přítěží.
Řízneme ho pro kontrolu
bez krve je plno volů
pravidla se mění v ráně
díky mě a první dámě
Náš konec je tragický
není to však na vždycky
jen snad do té doby temna
kdy zas bude smrt příjemná
Umělý úsměv ti nesmaže
ani ta plná kuráže
nahá... jen oči mít!
Zítra už není líp.
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip, Egretta
Komentáře (1)
Komentujících (1)