Nejhlubší kořeny
Anotace: o podstě mého života s použitím několika slov, která se užívala v Lesním Hlubokém
Sbírka:
Až na vyjímky
.
Pamatuji
jak to voní v seknici
kde se rodil náš rod
To nezničí čas běžící
Uhrami o závod
Pamatuji
krýv prýštící
z prasete do mísy
co jsem míchal rukama
a teplo zamrzlého kraje
chuti šípkového čaje
Pamatuji
jak cesta úvozová
mezi poli
špendlíky oholí
a žloutne znova
Pamatuji
něco prvotního
co dosud trvá
jako ty lásko
kterás byla prvá
a tvoje ruce nesmělé
mívám doteď na těle
.
Přečteno 483x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sveřep, harmony, jita.1965, Bíša, labuť, Jožin z Moravy, Dota Slunská, Jarka, Lady L, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)