NIE NIE
Anotace: ... tak zase pro změnu jedna slovensky. ... /kocúrkov = kocúrikov/
***
Tuná hryzie myš
mačacia dcéra
vonkoncom hladná je
do brucha treba
ved´ črevá sú
pre plnku stavané
cicavci milujú
mliečko od mamy … nie?
Mačka sa prihrbí
chvostom ju ubíja
pre svojich kocúrkov
prsníky nalieva
čo na tom preboha
zožrala príbuznú
tak ako l´udia
človeka uhryznú … nie?
***
Přečteno 269x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Bíša, enigman, a_tao, labuť, Dota Slunská, j.c., sophia92, Juraj Hrom, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)