IMAGINACE
.
Tichem lužního lesa
pronáším šelesty vlastního srdce
Pokouším kouzla proměny
Pokouším oddat se pokoře souznění
když list v ladných křivkách snáší se k zemi
zatím co já toužím vzhůru do korun stromoví
ale ještě snad i výš . . .
V laskavé tišině sním o perutích
Zněly by za letu hebkým akordem
jako když vznesou se labutě
Na bělostných křídlech svých
Lásku ponesou vzhůru k obloze
Ten podzim je plný melancholie
podivuhodné milosti
a usmíření . . .
Zůstává vzpomínkou na dávné dětské hry
Zůstává jako lesklý plod jírovce
i polibek stracený před léty v aleji
na břehu vlídného toku řeky
.
Přečteno 333x
Tipy 16
Poslední tipující: Jiparo, Psavec, labuť, Květka Š., Sweet KiWi, Zefi, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)