O ní
Anotace: lehce morbidní..
Po tváři stéká jí teplounká krev
mozek jí pomalu prožírá červ
oči jsou rozteklé a lebka prasklá
krysa si na střevech potichu mlaská
proč jen tam chodila tuhletu noc
někdo měl chuť vraždit a to fakt moc
neměla poslouchat ten jeden vzkaz
během pár minut její utichl hlas
mohla dnes s námi v klidu tu být
a já sem nemusel nad mrtvolou blít...
Komentáře (2)
Komentujících (2)