Poletní...
Nevím,
jestli se dá hrát
na stébla trávy.
Rána
sliveneckým kamenem
do mojí hlavy
bolí...
Stébla
v podvečer na poli
sekaná tvrdě.
Z karty,
co nosím po kapsách
směje se hrdě
žolík...
...
Vytáhnu kartu
- ustřihlý roh
vítr ji nese.
V lese
ztracený kozoroh
- a já to nejsem...
...já jenom blbě koukám...
Přečteno 239x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, enigman, Psavec, WAYWARD, Mbonita, Zpátky, hašlerka, CorrimsonTom, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)