OTISKY
.
Mnohočetné otisky vepsány
po imaginárních stránkách
Nekonečný kalendář
". . . bylo to tenkrát když . . . "
Těžko v něm listovat
a těžší nalézat . . .
třeba pár slov
nebo obraz
chvíli vrženou do příboje
Vzpěněná tajemna
mizící nekonečnem vod
. . .
A přece spojeni
zůstali jsme
tím vzácným otiskem
na imaginárních stránkách
Na břehu řeky snažím se vylovit Tvůj úsměv
Kolemjdoucí pobaveně sledují obrovský hák
Je zavěšený na dlouhém laně s navázanou kytkou
Leč všechno marně
Vidím jen zčeřený říční proud
jako tenkrát když naposled líbalas mě
.
Přečteno 285x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiparo, subrtka, Tanzania, labuť, WAYWARD, Psavec, Mbonita, CorrimsonTom
Komentáře (3)
Komentujících (3)