Kachličky
Anotace: Po dlouhé době se mi chce zase psát...juchůůů
A nejsi ani trošku svá,
ve frontě na zmrzlinu,
a ve sprchovým koutě.
Na co si hrát?
Rockovou kapelu zamítli,
a latinskéj tanec odešel s tebou
ani žádná sbírka zpropadenejch duší.
A nejsi ani trošku svá,
nahý tělo schováváš ve tmě
a velkejm obrazům tvýho dění,
říkáváš patlanice.
Čí pak jsou viny,
upadenejch klik
a co to vlastně je,
můj každodenní zvlyk.
Jsi krásná se šmouhou na tváři,
bez klíčů a průkazek,
a se záminkou na chemii,
to nebyl něčí vděk.
A pořád klopítáváš na chodníku,
a nadáváš na trčivý kachličky,
ale kdyby tu nebyli,
nepraští tě do nosu.
Přečteno 289x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, Hmota, Psavec, Mbonita, enigman, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)