Poslední dírka
Anotace: ...nelámejte poslední naději..
nedopínej kabát do poslední dírky
vždy´t v ní jsem nechala poslední naději
v malém otvoru posledních tužeb
nedopínej kabát skřehlými prsty
vždy´t máš ještě hluboké kapsi jiných vesmírů
fouká ti ostrý vítr na krk jak kdyby se snažil podříznout ti hrdlo
někdy jde o krk
tou dírkou poslední
tou dírkou nedopnutou
věřím že jednou projde slon
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, poetická ilona, Churry, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)