Tím víc
Smlouvat o lásce
věčně
nedá se
smlouvat o citech
věčně
tak ukryj se
a tak novou stavbu stavím
dokonalá nebude
kdo by chtěl
no pověz osude
a tak moc mluvit
nebude
ta..
co by měla
a zmuchlat ta slova
kolem
byla by škoda
mají význam
až my dávno nebudem
a vlhké dlaně mám
přece něco znám
a vím
a sny se budou zdát
a smát
a touhy budeme mít
tím víc
a rub
a líc
jde vstříc
Přečteno 329x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, Tygropes, Juraj Hrom, Psavec, hašlerka, labuť, Mbonita, Štěpina G, Házté, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)