Smutno je mi..
Smutno je mi
smutno
na to není lék
někdo řekl
snad se prořekl
ale o tom dárku
nemluvil
snad se jen dobře bavil
v parku
ale v pološeru
našla
dostala
jen malou pokoru
a já udělala vlaštovku
z papíru
a ona letěla
snad do šera
ale věděla
a malinko tušila
komu
a letí
jako smích dětí
k ránu
a tam někde
bloudí
dnem
a je zachráněn
ten sen
ale ochuzen
o ten
včerejší
den
Přečteno 344x
Tipy 29
Poslední tipující: Danger, PIPSQUEAK, Agniezka, Bíša, Juraj Hrom, Kars, Tygropes, Radek.oslov.Šafárik, Zasr. romantik, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)