Slovácku
Když se dívám do dáli,
všechny listy mi hráli.
Když se dívám v dál,
skřivan píseň hrál.
Když se dívám v ten kraj,
zrno a hrozne zraj.
Poset hvězdami v oceánu,
zrno jež se zlatí v lánu.
Miluji tuto zemi,
životem... srdcem je mi!
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, hašlerka, labuť, Kars, al-pacino, Ztracená Tereza
Komentáře (4)
Komentujících (4)