zastavený hodiny
Anotace: www.laylarouge.deviantart.com
balkónový příběhy
plný prázdnýho odpuštění
bez pochopení
co za moc nestojí
nikdy neznásilněný slova
odnáší motýl
uvězněný ve vlastních křídlech
bez barev
kameny na hlavách těch
promiskuitních
nepůsobící valium v umyvadle
a vlasy, které už nejsou ničí
kartóny nepochybných bezchybných milenců
čekajících na zvěčnění
v černobílém filmu bez zvuku
bez pohybu věřící padající list
důvěra zaniká ve zvuku kytary
pravdomluvný tóny, kterým nevěřím
kytarista pořád jo
nedotknutý nebe plný mraků
který se rozpouští nad socialistickým sídlištěm
který mají sílu být tady věčně
v průměrně neměnném stavu
zazpívej blues nové generace
která průběžně umírá sama v sobě
a bez příčin vytváří tichý noci
a bez pomoci končí s ránem
smích z oken se dusí
zavřený ve vzpomínkách hnědých očí
procházející zrcadlem bez rámu
vytrácí se ze života
Přečteno 382x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Fighting Dreamer, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, 6thSun, enigman, chroust17
Komentáře (3)
Komentujících (3)