Anotace: ...z deníku kombajnéra...
královna vlčích máků
v sukni květované
klaní se Ti
pane malíři
chrpovou modří
obarvím ti paletu
popletu ti
prsty
že štětcem svým
zobrazíš
čas sklizně
mé
přízně:-))
ST
22.09.2009 18:24:00 | Mbonita