STŘEDA
Jejda,jejda,jejdane,
středa je tu a vy ne.
Kde můžete asi být?
No v posteli své sny už snít.
Mě to ale nevadí,
že tu nikdo nesedí.
Já si ještě chvíli sednu,
od středy se ani nehnu.
Už se tváří vesele,
jak vás tahat bude z postele.
Pak vyrazí sama ven,
popřáti všem pěkný den.
Komentáře (0)