Paběrky hvězd.

Paběrky hvězd.

Anotace: Čím méně hvězd vidíme, tím více vidíme jen sebe...

Paběrky hvězd.

Roste hlad po zhasnutí
pouličních lamp
lidské oko prahne
po tanci perseid na obloze
chce mít zpátky
na šňůře přes obzor
své hvězdy
ale vrátit je není kudy
tma rodí světlo
a budoucí střepy nepořežou
ale zakrývají její úmysly…
Autor Martin Vodňanský, 22.09.2009
Přečteno 330x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí