Schody z mlhy
Anotace: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Na krk pověsil jsi mi
náhrdelník z jeřabin
dotknul se tváře
a zašeptal
"smím"?
V tmavomodrém ránu
propadá se svět
marně hledám křídla...
a ty už jsi
vzlét.
Pár kapek na mé tváři
to jen slzy hospodaří
ohlížím se zpět.
V duši mám teď prázdno
i tělo má hlad
a v tichu, co přišlo
se učím
naslouchat.
Přečteno 411x
Tipy 56
Poslední tipující: Divoženka1, Churry, a_tao, Zefi, Lota, Boudicca, Kapka, vodnař, hašlerka, zelená víla, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)