Na houpačce
Anotace: trocha romantiky :-)
Sladce je když slunce svítí
Zaplétám a nosím kvítí
Blaze bude na houpačce
až se zavřou květy svlačce
Chlapče, pusť mě vedle sebe
unese nás - Mě i Tebe
Budeme si spolu hrát
Slunce bude zapadat
Až zapadne v rudém moři
dáme průchod svému hoři
a až zem se zalkne stínem
opiješ mě bílým vínem...
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: angelicek, al-pacino, Pevya, enigman, Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)