Milion
Milion otázek, ještě víc odpovědí,
dozvědí se, či nedozvědí
milion básníků
milion řečníků
nikdo neví.
Milion myslí a ještě víc slov,
smáčené černými krajkami vdov,
milion učených
milion mučených
ukrývá rov.
Milion světů a ještě víc cest,
domov si hledáš ve spletici měst,
milion panáků
milion hlupáků
odpoví pěst.
Milion tajemství ještě víc srdcí,
nastane noc a zavyjí vlci,
milion slabochů
milion lenochů
úsměvem mlčí.
Milion rozumů, jen jeden je čistý
nechtějí srdce, vidí jen zisky
milion bankéřů
milion pancéřů
konec je jistý
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, subrtka, hermiona_black
Komentáře (2)
Komentujících (2)