Tvé oči byly tak chladné
Mrazivá mlha do stromů padala
a tvé oči stejně tak chladné byly.
Mlha že zvedne se, v to jsem doufala,.
že zůstaneš se mnou, jen chvíli.
Kam láska tak chodí, když nás opustí?
Na její dveře bych pěstí bušila.
Na prahu stála, dokud mne nepustí,
o její přízeň se prosila.
Přečteno 407x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, jedam, Bíša, carodejka, Mbonita, UCET KE ZRUSENI, WAYWARD, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)