PETROVA BRÁNA
Anotace: ...jen tak pro radost :) a řekl bych i o lásce k životu,ženě mé a ostatnímu na tomto Světě
***
Sám na tebe vzpomínám
v obláčku z parostroje
Stoupám vztříc holubům
orlími hnízdy odmáván
pohledy do doliny snáším
vteřiny polykám
řídne vzduch nevinný
hlasem se zajíkám
v kolejích stín vzpomínek
rozprostřel touhy žal
tvé oči k nebi otevřené
odleskem přijímám
Tíms´ mě tiše odronila
slzu v kapku promočila
Cítíš
pršet začínám
Bránu Petra zavírám
***
Přečteno 374x
Tipy 52
Poslední tipující: PIPSQUEAK, harmony, a_tao, Bíša, Juraj Hrom, s.e.n, Radek.oslov.Šafárik, sophia92, Lota, Zefi, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)