To vše je stejně
hodné obdivu
jsme jako herci
na světa pódiu
vždyť to vše
v dobré víře konáme
a všeliké básně
světu předkládáme.
24.09.2009 20:58:00 | s.e.n
zůstat vždy přítelem
znát intriky a ostny zdejší
ne slova, činy, které ukonejší
i včasnou ruku mít
zrnko, co vychýlí vah misky,
nedohledno v cíl pozměnit blízký
falše masku strhnout
v medově lepkavém tónu větám,
prosbě volání neříkat jen: spěchám
***
Jiří senior
23.09.2009 11:30:00 | j.c.
..já díky..protože i já někdy stojím hlavou na zemi, ale mezi Vámi na to ráda zapomínám ;o)
23.09.2009 09:32:00 | šuměnka
jen pokorně skláním hlavu
před pravdami vyřčenými
bílými
barevnými
i
černými
jdu duši svou
hluboce zpytovat
zda člověkem jsem
a umím chválit zem
co po ní chodím
sebe dát všanc
dobru i zlu..světlu
co nosí tmu
a nabídnout v dlaních chléb
těm co ho potřebují...
děkuji šumi za to že jsi mi připomněla
kdo jsem ..snad člověkem..
ST velikej
23.09.2009 09:09:00 | Mbonita
...šuměnka,tak ta je excelentní,hluboce se klaním,tleskám a tiše závidím její výsoSTi
23.09.2009 08:22:00 | WAYWARD