Anotace: ..tolik témat a na milovanou práci bych úplně zapomněla..tímto jí vzdávám hold..:o))
lidská vděčnost slabou mívá minci
a spokojenost ne každý dá znát,
s arogantními veden je boj princi
jimž vichřice či soused utrh drát
ta korespondence je až přeúmorná
s grafomanem, co přečerpal limit
či uslzeným okem na stránkách porna
když omezení nechce si dát líbit
jména znáš ve tvaru mrtvých brouků
tichá, jak před bouří labský luh
jimž člověk pětku dal by do klobouku
jak fakturační narůstá jim dluh
však terno na pokrok bych sázel
v signálech a spotů pomatení
kam váš nedosáhne optokabel
že surfovat se bude bez antény
***
Jiří senior
23.09.2009 11:06:00 | j.c.