PŘEKLAD VÝPLODU Fúúúúííí
Anotace: ... z 22.9.2009 :-)
VYSVĚTLIVKA pro pokročilé: K výplodu Fúúúúííí
***
Bylo nebylo, v mládeneckém podkroví,
kde ženská nožka ještě stopu neotiskla,
zjevuje se znenadání,
krása tváře
k zulíbání.
Bytost plná touhy,
však víra brzdí její vzlet.
Od toho zde mládenec
/frajer jeden malířskej/,
vytáh´ paletu svých pavích per a pýchou téhož,
mladou pannu
rychle sjel.
Nikdy více pannu
/někteří si všimnou,
že podruhé píšu pannu,
neb nedeflorovaná se mi zdá poněkud obhrublé/
nehladil,
tam tu bylou opustil.
/nebo ona ho/
Z tohoto semene láska nevzklíčila a dívka lepá sama byla.
On a ona … ona sama /možná i milovala/
Pokud budete mít pochybnosti,
s důvěrou se obraťte na blbouna nejapného,
ten o tom něco ví ;)
Snad nevymřel po přeslici.
***
Přečteno 293x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, s.e.n, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, sophia92, Markéta Hl., stravla, Tomáš Přidal, Jarka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)