Tanec života
Anotace: Víš s kým tančíš?...Ano vím.
Smím prosit?
S kým tančím?
No přece se mnou
odpovídá tiše
a oči sklápí níž.
Je tak nesmělá,
tak oslabená
až kolena se podlamují.
Když kolena klesnou ještě níž,
ptá se...a teď už to víš...
s kým tančíš?
Vím...jsi to ty
Tak proč se otáčíš
a věci kolem sleduješ,
místo toho, abys
k sobě mě přivinul,
do vlasů mi dýchal svůj dech,
který roztřese mě...
i tam dole na zádech."
Mám chuť létat
s tebou až do nebe,
tančit dnem i nocí
až do konce svých dní
kdy i tenhle tanec první
bude stejný jako poslední.
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)