Anotace: .......
zaujímavé, hm, požehnaná nepriateľom?, žehnaj nepriateľom podľa Písma, a nemáš nepriateľa, otestované
-originálna a nežná báseň
-st
01.10.2009 00:31:00 | Juraj Hrom
Celoživotní hádanka - jak dát rozum do srdce a srdce do rozumu?
Jen v tichu člověk zjišťuje, že oboje je vlastně jedno... A schizofrenní pohled, že prázdné dlaně jsou přece plné mojí lásky... se uzdraví... když si člověk dopřeje skutečné vyprázdění, skutečné dno... na které se lze znovu postavit... a nebát se přiznání prázdných dlaní, nebát se smíření, dočasné nenávisti, protože pak přijde odpuštění... a plnění prázdných dlaní skutečnou láskou... Celoživotní hádanka...
Občas raději žijeme s otazníkem... než s tečkou. Protože - kde je jistota, že za ní přijde dvojtečka?
26.09.2009 14:31:00 | Levandule
Ztrácím se ... a nacházím nové, lepší já...
je skvělá, jiná, zajímavá, moc se povedla !
23.09.2009 14:32:00 | nejsembásník