Dlouhá chvíle ve škole
Anotace: Dlouhá chvíle ve škole
Sbírka:
Pokusy
Tam venku je krásný den,
s kým mohl bych ho strávit.
Já sedím ve škole toť zlý sen
a učením se musím dávit.
Touha po poznání věčná jest,
myšlenky však plynou jinam.
Pokud k výsledku nedojdu musím očekávat trest,
konce hodiny nedočkav znudeně zívám.
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: Sweet KiWi, hašlerka, WAYWARD, Kristýnka15, Mbonita, labuť, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)