TVÉ VLASY
Anotace: ...pro někoho,kdo je mi velmi blízký...
Znám vlasy žen černé,blonďaté...všelijaké,
ale žádné nejsou jako Tvé.
Takové,které v létě chladí... v zimě hřejí,
při doteku mě starosti míjejí.
Vlasy? To je výraz,který se nehodí,
spíše chladivý déšť v horkém počasí.
Teplý šál jistoty,když se zrovna nedaří
a zázračný lék do všech nesnází...
V noci,když slunce spí a lidé tmy se bojí
já mám světla na rozdávání.
Slunce mého štěstí mám na dosah
a do tvých vlasů ptám se:
"...je to napořád?..."
Přečteno 359x
Tipy 15
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Sweet KiWi, PrinceznaHeliovýchbalonků, WAYWARD, zelená víla, Psavec, Mbonita, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)