Vím, že mě chráníš
Vím, že mě chráníš,
když večer usínám.
Vím, že mě chráníš,
když noční můru mám.
Vím, že mě chráníš,
když sama tu jsem.
Vím, že mě chráníš,
vždycky celý den.
Vím, že mě chráníš,
když nevím co dál.
Vím, že mě chráníš,
kdo s tebou by se bál.
Vím, že mě chráníš,
když nemám dobrý den.
Vím, že mě chráníš,
já s tebou ráda jsem.
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Házté, Agniezka, Anne Leyyd, Sweet KiWi
Komentáře (4)
Komentujících (4)