Víra s vinou sousedíc
Silueta se stala vírou,
snem, co uvadá.
Přemítám nad svojí vinou
a vše do sebe opět zapadá.
Víra s vinou sousedíc…
Škrtám řádky starých diářů.
jejichž smysl odnes čas,
sleduju práci zhrzelých cestářů,
kterým starostmi zešedivěl vlas.
Vina s vírou sousedíc…
Najít sílu,tak krásně bezednou,
nebát se osude,že jsi tu.
toulat se nocí bezesnou
se zbytky špatnejch pocitů.
Přečteno 428x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, snupicek, enigman, Sweet KiWi
Komentáře (1)
Komentujících (1)