Lidé
Anotace: o stádnosti a nevšímavosti lidí...
Lidé jsou jako stíny
spolu kráčí
jeden jako jiný
trpí splíny
tolerují všechny špíny
jejich duše v nicotě se smáčí
Dost často pak hodně pláčí
aby smyli svoje viny
a ubohé činy.
Jsou to jenom figuríny
bez vize a bez vidiny
tak dost! to už stačí!
vzbuďte se vy slepí spáči!
ne, oni stále kráčí...
a nikdo se neotáčí
Lidé jsou jako stíny
jeden jako jiný...
Komentáře (5)
Komentujících (5)