Světlo pokoje
Anotace: °°více světla v pokoji,jiný stůl a vše ktomu °°
Pohybuje se mezi venkovním světem a svým pokojem
Kouká se dovnitř a ven
Přes nová skla,dýchá na ní nová jistota
Nechá se unášet kosmickou září
Krása nesmírná ji stále provází
Ostrost větru a sytost barev
Nikdy nedělá uzavřený závěr
Propadá se dál,propadá se dolů a hlouběji
Ikdyž paprsky slunce ji tahají
Za konečky prstů
Nahoru a zpět
Pohoupá se jako na kolotoči
Stále tam a vpřed
Jeto jako struna kytary,celá se rozladí
Už není úniku,je čas vnitřního výkřiku
Otevřená část těla ,už neví co by chtěla
Rozplývá se jako čokoláda
Obarví pocestné a koho může
I přes občasnou bouřkou na tváři
Ďolíčky se vytváří
Zelená mašle ji hladí
Ten zelený drak,stále na ní hledí
Má podivné tituly a v dlaních drží čtyři tajemství
Čtyři tajemství lipového květu
Sedí sním na lavičce a říká mu tu větu
Zhasni tmu a pusť mi světlo
V ustrašené tváři se úsměv objeví
Poletuje a syrovost už nebolí
Ona voní,celá je vo-ňa-vá jako by byla vždy skleněná
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, enigman, Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)