Anotace: Pro Katku... Mladí by nás neměli opouštět...
Ping-pong-ping
namísto podání jen tohle vyznání
Nikdy bych neřek´
jak se mnou zamává smrtka když vyhrává
Ten pocit nicoty
zmaru a prázdnoty k nevydržení
pomoc teď nehledám
strávit to musím sám (k zbláznění)
Než to čas zahojí
snad trochu pomůže básnění