posledním tahem štětce
být v jednom ze tvých rámů
podoben malé tretce
z nepravých drahokamů
podoben malé šmouze
co zanechal tvůj dech
jen v jednom rámu pouze
být ozdobou těch střech
***
Jiří senior
24.09.2009 10:26:00 | j.c.
Karsi, šetři peněženku!
Moje obrázky jsou zadarmo, pro všechny ty, kterým udělají radost :-))
Jitka
24.09.2009 10:04:00 | jita.1965
Maluješ jemně
kulatě srdcem rozespívaným
plným čokoládových
bombonů
nocí
dnů
kdy láska
vstoupila do tvých očí..
ST
24.09.2009 07:53:00 | Mbonita