Anotace: něco o "ostré trávě"
...když uhlíky řeřaví, tesk do ok se dere...když tráva nehřeje,na plátně niterném probíhají bludné děje...
...a pak lusk...tráva zavoní, prohřeje ti závěje dívka havraním bujarostí hřívy odkoukané od koní...
28.09.2009 23:21:00 | zvířenka