Anotace: ..+...
moc hezká, opravdu je z ní cítit ta nespoutaanost a vášeň večera,- řekla bych, že už po pár sklenkách vína :) jediné, co mi nesedí jsou poslední verše Dnes a napořád... nevím proč, možná by se mi líbilo přece jen ten konec uzavřít rýmem, aby to vyznělo, to dnes a napořád mi spíš rozbije to, co bylo před tím a nedá básni vyznít :-)
16.12.2009 20:14:00 | Magna